Νοέμβριος 2007
8,00 € 
Επιλογή Τεύχους


Marion Nestle
Η Marion Nestle κατέχει την έδρα Paulette Goddard του τμήματος διατροφής, μελέτης τροφίμων και δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, και ταυτόχρονα είναι καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο ιδιο πανεπιστήμιο. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στη μοριακή βιολογία και μάστερ στη διατροφή για τη δημόσια υγεία από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ. Η έρευνα της Nestle εστιάζεται στους επιστημονικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές επιλογές και συστάσεις. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Food Politics (2002, αναθεωρημένη έκδοση 2007), Safe Food (2003) και What to Eat (2006).
Σχετική Αρθρογραφία
Επιλογή Συγγραφέα